DİYARBAKIR / ÇERMİK - Çermik Halk Eğitimi Merkezi

Erasmus Projesi Kapsamında Öğretmen ve Öğrencilerimizin Başvuru Süreci Başlamıştır

Başvuru ve evrakların teslim süreci 9 şubat mesai bitimine kadar tamamlanmalıdır.

Avrupa Birliği Erasmus+ projelerinde kullanılmak üzere Ulusal Ajans tarafından yeni bir portal geliştirilmiştir.

2024 Konsorsiyum başvuruları ve 2023 Konsorsiyum ortağı kuruluşlardan katılımcı seçimleri bu portal üzerinden alınacaktır.

Bu sebeple,  başvuruda bulunmak isteyenlerin portala kayıt olması ve kişisel bilgilerini tamamlamaları zorunludur, nasıl yapılacağı ile ilgili videoyu izleyebilirsiniz.

Proje dosyasında aşağıdaki belgelerin bulunması gerekmektedir, eksik/hatalı belge sunan okulların dosyaları iade edilecektir.

1- Proje yönetim ekibi kurma yazısı(daha önceden kurulmuş ve farklı kişiler yer alıyorsa en güncel yazı)

2- Okul öğretmenlerine ve öğrencilerine  katılımcı seçileceğini duyuran resmi yazı, okul web sitesi ve okul whatsapp grubu duyurularının ekran görüntüleri

3- Katılımcı olmak için başvuran tüm öğretmenlerin başvuru dilekçeleri ve sunduğu tüm başvuru evrakları.

4- Değerlendirme sonucunda  adayların aldığı puanın duyurulduğuna dair resmi yazı.

5- Değerlendirme sonuçlarına yapılan itiraz dilekçeleri.

6- İtiraz değerlendirme sonucunda oluşan nihai liste.( proje yönetim ekibinde görev alanların tamamının  ıslak imzası bulunmalıdır)

Yayın: 22.01.2024 - Güncelleme: 22.01.2024 16:25 - Görüntülenme: 83